Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Silver. Opłaca się mainować...

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Preferuję jungle , wymainowałem już rammusa ale rzadko co mogę carryować gry.

Pytanie brzmi

Czy warto mainować postacie typu: Hecarim , Xin Zhao, Maokai , Zac

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Xin, Udyr, Lee

Z Feral Flare obrócili metę do góry nogami, miazga totalna w jungli (oprócz Lee oczywiście) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

wukong/zed/syndra/orianna/ziggs/renekton - postacie warte mainowania, do jungli można xina,hecarima,shyvanne itd. 

mainować mozna kogo sie chce,moj kumpel sejuani potrafi zdzialac cuda:)

baner.png

Opublikowano

Haha smiesza mnie pytania kogo najbardziej oplaca sie mainowac. Odpowiedz konkretna nie istnieje natomiast istnieje odpowiedz ogolna, mainuj postacie ktore maja duzy wplyw na gre tzn: potrafia wygeywac tf czyli jakie obszarowe ulty itd.. sa snowballowe, Potrafia z latwoscia zdobywac kille dla siebie lub kolegow z druzyny. Druga odpowiedz brzmi ze kazda postac jest warta mainowania, wszystko zalezy od twoich umiejetnosci.

Opublikowano

Siemka

Preferuję jungle , wymainowałem już rammusa ale rzadko co mogę carryować gry.

Pytanie brzmi

Czy warto mainować postacie typu: Hecarim , Xin Zhao, Maokai , Zac

Kha Zixem i Xin Zhao wycarrujesz..

Jak xin się nafeeduje nic go nie zabiję ,a taki damage z dupy będzie sadzić ,że matko boska częstochowska...

Kha zix ,też się nada ,obecnie smurfuje w silverze dobrze się sprawdza nie raz quadre można wbić, a czasem nawet Pente jak się postarasz.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Czyli wg was najbardziej opłaca się mainować Kucyka?

Nie raz wygrałem grę dzięki kucykowi w teamie :D

Sam może nim nie grałem, ale z tego co zaobserwowałem, to dobre ganki robi + ma dobry system escape/łatwo dogonić uciekającego fraga.

Opublikowano

Hecarim jest dobrym pickiem,ma świetny iniciate,może babysitować w early oraz jest twardy.

Wg. mnie są lepsze picki na obecną metę,nawet by Kha,ale jeśli podoba Ci sięgra Hecarim to pick również jest dobrym wyborem.

Opublikowano

Tak żeby nie zakładać nowego nie potrzebnego tematu, a odpowiedź przyda się autorowi również.

Jaki build polecacie na kucyka i na xina?

XIN JUNGLE:

FF , Duchowe ostrze Yomumu ( czy jakoś tak ) , Trinity force, Frozen Mallet, Buciki na MR albo na AS, Hydra/Blood

Kucyk

DPJ ,Butki 120 Speed, Lodowa rękawica ,Oblicze ducha, Słoneczko , Omen Randuina

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Graj Renektonem na topie i jeśli go ogarniesz to będziesz w stanie samemu wykerować swój brąz team ;) Ale ostrzegam, co całkiem trudna postać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...